Thursday, March 20, 2014

2. Analiza de sange prin care se poate depista nivelul de proteina C reactiva. Aceasta proteina se g


Clinica Avantaje ExMedica Dotari Clinica Philips iE33 xMATRIX Viking On Nicolet EDX Logiq P6 Premium Lista preturi Galerie foto-video Parteneri Servicii Medicale Cardiologie Chirurgie cardiovasculară Medicină internă Neurologie Neurochirurgie Endocrinologie Urologie Oncologie Explorări funcționale Servicii medicale la domiciliu Echipa de medici Analize Medicale Media Noutăți sulfide Articole Contact
Ghidul European pentru Prevenia Bolilor sulfide Cardiovasculare aminteste doua categorii principale de factori de risc: modificabili si nemodificabili. Principalii factori de risc modificabili sunt responsabili de aproximativ 80% dintre cardiopatiile ischemice si afectiunile cerebrovasculare, acestia fiind: hipertensiunea; dislipidemia (niveluri anormale ale colesterolului); diabetul/perturbari ale tolerantei la glucoza; sulfide fumatul; obezitatea (IMC 30); lipsa activitatii fizice; microalbuminuria sau RFG <60 mL/min (boala a rinichiului diabetic).
1. Electrocardiograma (EKG sau ECG) este un test absolut inofensiv si nedureros de verificare a problemelor legate de activitatea electrica a inimii, insa nu poate sa depisteze un viitor infarct. Exista o serie de medicamente care schimba rezultatele electrocardiogramei, sulfide din aceasta cauza trebuie sa ii spui medicului despre toate medicamentele prescrise si neprescrise pe care le-ai luat. De regula, un test complet dureaza intre 5 si 10 minute,
2. Analiza de sange prin care se poate depista nivelul de proteina C reactiva. Aceasta proteina se gaseste in plasma si este sintetizata sulfide de ficat si celulele grase ale corpului, iar pentru a determina concentratia sulfide ei este necesara recoltarea unei probe de sange. In general, in maxim 24 de ore se stabileste concentratia proteinei C reactiva, iar valoarea normala acceptata se situeaza intre 0- 1.0mg/dl sau sub 10mg/l.
3. Tomografi acomputerizata sulfide (CT) se face doar la recomandarea medicului, deoarece este o metoda de investigatie iradianta care prin repetare creste riscul de cancer. Doar in situatiile in care celelalte teste nu ofera un diagnostic corect sulfide vei fi indrumat pentru o tomografie computerizata.
4. Angiografia se recomanda cand e necesara investigarea vaselor inimii. sulfide Este un test pentru care se folosesc raze X (cu toate ca sunt in cantitate mica, nu este indicat sa fie efectuat de catre femeile insarcinate) si o substanta de contrast pentru a se vedea fluxul sanguin. Testul poate sa identifice blocaje ale arterelor de la baza inimii, anevrisme, probleme la nivelul arterelor renale, sulfide malformatii vasculare sau cheaguri de sange la plamani.
Contactează-ne Online
Urmareste-ne pe:

No comments:

Post a Comment